InterMakelaars B.V.

InterMakelaars is een regionaal opererend makelaarskantoor met marktspecialisten op iedere vestiging. Door onze jarenlange ervaring in combinatie met de lokale marktkennis zijn wij: De vertrouwde specialist in Huis !!

Een huis verkopen of kopen
Als je een woning wilt kopen of verkopen in Noord-Limburg, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kennen echt iedere straat in de gemeentes Horst aan de Maas, Venlo en Peel en Maas en zijn lokaal betrokken. Bij InterMakelaars weten we dat het kopen of verkopen van een huis enerverend, uitdagend en spannend is, het gaat immers om geld en emotie. Wij helpen u graag bij het kopen of verkopen van uw (nieuwe) thuis. Wij hanteren hierbij o.a. doeltreffende marketing.

Taxaties
In de meeste gevallen vraagt de aankoop en/of financiering van een huis een nauwkeurig taxatierapport van de woning. InterMakelaars heeft gecertificeerde taxateurs in dienst en biedt u een uitgebreide rapportage tegen aantrekkelijke tarieven.

Hypotheken
Door onze samenwerking met een aantal grote landelijke banken, maar vooral ook met een aantal lokale hypotheekadvieskantoren kunnen wij u ook snel op weg helpen met het vinden van de juiste hypotheek. Wij kunnen door onze goede afspraken voor zowel de koper als de verkoper binnen 48 uur een hypotheekgesprek regelen. Vraag dus gerust naar de ervaringen van  onze makelaar.

Bedrijfsonroerend goed  
Ook voor ondernemers zijn wij actief. Via onze bedrijfsmakelaars kunnen wij u van het juiste advies voorzien. Of het nu gaat om aanhuur-/aankoopbegeleiding, verhuur-/verkoopbegeleiding, taxaties of advies, wij kennen de weg en hebben goede afspraken met diverse accountantskantoren in Noord Limburg.

InterMakelaars B.V.
Contactgegevens

Contactgegevens

Intermakelaars
Hoofdstraat 11
5961 EX Horst

Telefoon: 077 398 9090
Website: www.intermakelaars.com

Openingstijden

Horst bezoeken?

In Horst Centrum parkeert u gratis op één van de 1300 parkeerplaatsen. Bereken uw route