Foto Geurts en Telefoonmaken.nl

2 bedrijven in 1! Foto Geurts Voor het maken van pasfoto’s, profielfoto’s, portretfoto’s en het direct afdrukken van uw foto’s van digitale bestanden vanaf telefoon, tablet, usb-stick, cd, ect. Grotere formaten en analoge foto’s kunnen ook afgedrukt worden, maar dat duurt langer. Tevens verkoop van fotoaccessoires zoals batterijen, fotolijsten, albums, sd-kaarten, usb-sticks ect. Telefoonmaken.nl Voor het repareren van smartphones en tablets, verkoop van smartphone- en tablet accessoires en beltegoeden.

Met Telefoonmaken.nl behoort deze vestiging in Horst tot een collectief van meer dan 100 telefoonreparatie bedrijven die ervaringen met elkaar uitwisselen en zo elkaar versterken. Telefoonmaken.nl Horst gaat er van uit de best mogelijke kwaliteit onderdelen te gebruiken, waardoor zij soms niet de allergoedkoopste zijn, maar wel altijd de beste kwaliteit leveren. De reparaties worden in huis gedaan, waardoor de reparaties vaak al binnen 1 uur klaar zijn. Sommige modellen hebben wat meer tijd nodig, ook omdat kwaliteit boven snelheid gesteld wordt.

Mocht een onderdeel onverhoopt niet op voorraad zijn, is dat meestal de volgende dag in huis en kan het dan ook op die volgende dag gerepareerd worden.

Foto Geurts en Telefoonmaken.nl
Contactgegevens

Contactgegevens

Foto Geurts en Telefoonmaken.nl
Kerkstraat 2
5961GD Horst

Tel: 077-3987855
Bezoek de website

Openingstijden

maandag 11.00 - 19.00 uur uur
dinsdag - 19.00 uur uur
woensdag 11.00 - 19.00 uur uur
donderdag 11.00 - 19.00 uur uur
vrijdag 11.00 - 20.00 uur uur
zaterdag 11.00 - 17.00 uur uur
zondag Gesloten - uur

Horst bezoeken?

In Horst Centrum parkeert u gratis op één van de 1300 parkeerplaatsen. Bereken uw route