Hét Horster Kerstgeschenk van 2023!

Hét Horster Kerstgeschenk van 2023!

Wil jij jouw medewerkers en relaties dit jaar echt goed verrassen? Zoek dan niet verder, wij hebben het perfecte geschenk voor de feestdagen!

Geef een boek, verse knipbeurt, heerlijk etentje of hippe outfit cadeau. Voor elk wat wils, met hét kerstgeschenk van 2023; de Horster cadeaubon 'Asteblif'.  De bon is te verzilveren bij ruim 50 Horster ondernemers. Je herkent de deelnemers in de winkelstraat aan onderstaande raamsticker. Klik hier voor een online overzicht van wie er meedoen. 

Raamsticker promotie cadeaubon.pdf.png

De bonnen zijn in de waarde €5, €10 en €25 te bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere bonnen te bestellen om zo tot het gewenste bedrag te komen. Stel jij wilt jouw medewerkers een bon van €20,- aanbieden, dan worden dit twee bonnen van €10,-. 

Speciaal voor de feestdagen worden de cadeaubonnen verpakt in een feestelijke geschenkverpakking. Hierin bieden we twee keuzes aan, het charmante gondeldoosje of een chique gouden envelop. 

Raamsticker promotie cadeaubon.pdf (1).png

 

Wil jij dit jaar jouw waardering voor je medewerkers op een heel bijzondere manier uitspreken? Zeg hèt met de speciale Hôrster Cadeaubon Kersteditie!
Je bestelt ze gemakkelijk en snel door onderstaand formulier in te vullen. 

Let op: het bedrag op de cadeaubon moet in één keer uitgegeven worden! Houd hier rekening mee bij het samenstellen van het geschenk. 

Samengesteld uit...
Feestelijke verpakking

De bonnen kunnen op dinsdag tussen 9:30 en 12:30 uur opgehaald worden bij het Centrummanagement (Steenstraat 2) in Horst. 

Ophalen cadeaubonnen