Wensfee-actie

Deze kerst willen we degenen die het het hardst nodig hebben gelukkig maken! In samenwerking met Horst Centrum organiseert Stichting Wens Elfje een speciale actie. Geselecteerde mensen ontvangen een brief over onze 'Wensfee-actie’, waarop ze hun verlangens kunnen noteren, zoals een fles wijn, feestelijk kledingstuk, een gourmetstel, kaarsen of iets anders wat hun hartje begeert. Deze briefjes worden ingeleverd bij Juul's Kruidenhoekje op de Kerkstraat 14A. 

Juultje zal deze wensen op een kerstbal zetten en ze in de wensboom bij haar in de winkel hangen. Jij als bezoeker kunt een kerstbal uitkiezen en het cadeau dat erop staat bij een van de Hôrster winkels kopen. Nadat je het gekochte cadeau bij Juul's Kruidenhoekje hebt afgegeven, zorgt Stichting Wens Elfje ervoor dat het bij de juiste personen terechtkomt.

Wil je geen cadeau kopen maar wel graag een bijdrage leveren? In veel winkels in het centrum van Horst zullen er vanaf donderdag 7 december spaarpotjes op de toonbank staan waar je een financiële gift kan doen. Niet vervulde wensen zullen worden betaald uit deze potjes. Deze actie loopt t/m 27 december. 

Terug naar overzicht