Cadeaupas Asteblif

Cadeaupas Asteblif

Deelnemende ondernemers

De Horster cadeaupas ‘Asteblif’ (alstublieft) is te verkrijgen bij PLUS Servicebalie in te wisselen bij de deelnemende (onderstaande) ondernemers. Je bepaalt zelf de waarde van de cadeaupas en ontvangt deze in een leuke verpakking. Vervolgens maak je er iemand blij mee! De cadeaupas is 3 jaar geldig na uitgifte.

Eten en drinken

Blok 10

Blok 10

Wilhelminaplein 10

Lunchen, dineren, borrelen en feesten. Het is altijd gezellig bij Blok 10!

Terlago

Terlago

Kerkstraat 9

Wanneer je ons restaurant binnenstapt, mag je ontspannen, genieten en ontdekken. Laat ons je meenemen in een culinaire wereld, waarbij oog voor aandacht en kwaliteit voorop staan.

Winkelen

Camps Optiek

Camps Optiek

St. Lambertusplein 2

Klanten worden geholpen met alle kijkoplossingen; van kinderbrillen tot multifocale lenzen en van vakkundige oogzorg tot zonnebrillen, mét en zonder sterkte.

Cleopatra passie voor Lingerie

Cleopatra passie voor Lingerie

Kerkstraat 20a

Ieder mens is bijzonder en dient zelfverzekerd door het leven te gaan! Maak kennis met onze stijlvolle collectie lingerie, onder-, nacht- & badmode.

Dwarz Kidz Mode

Dwarz Kidz Mode

Kerkstraat 30

Dwarz is een begrip in de wijde omgeving. De modeliefhebber zal smullen van onze ruime keuze in trendy merken. Kinderen gaan hip & huppelend naar buiten.

Handwerkspeciaalzaak ’t Schippertje

Handwerkspeciaalzaak ’t Schippertje

Schoolstraat 6

De winkel voor creatief en eigentijds breien en handwerken.

Huisje-Boompje-Feestje

Huisje-Boompje-Feestje

Gasthuisstraat 22

Minder huis. Meer thuis! Woonaccessoires, planten en cadeautjes.

Keurslager Crist Coppens

Keurslager Crist Coppens

St. Lambertusplein 5

Welkom bij de zingende slager! We bieden u een breed assortiment aan gezond vlees, fijne vleeswaren, barbecuepakketten, diverse gourmetschalen en maaltijden.

KUIF Fashion & Hair

KUIF Fashion & Hair

Gasthuisstraat 22

Tijd voor een nieuwe look? De meiden van KUIF voorzien je graag van een styling advies omtrent de laatste kleding trends of geven je vol passie een nieuwe look in de kapsalon. KUIF biedt een groot aanbod aan kleding & accessoires. Bij ons waan je je in een klein gezellig warenhuisje.

Lommen Tweewielers

Lommen Tweewielers

Kloosterstraat 12

Koop hier nieuwe of gebruikte fietsen en natuurlijk alle aanverwante accessoires. Dealer van Koga, Batavus, Gazelle, Kalkhoff, Cube, Superior, Isaac en Cortina. Al meer dan 65 jaar een begrip in de regio!

MAN Men’s Wear

MAN Men’s Wear

Kerkstraat 10

De mannenmode winkel voor echte mannen. Mode, gadgets en accessoires. Onderscheidende merken, maken de winkel simpelweg tot de coolste mannenwinkel van de regio.

MeerDier Van Grootel

MeerDier Van Grootel

Hoofdstraat 14a

Alle producten of diensten die je huisdier écht nodig heeft, zoals de juiste voeding of de noodzakelijke vaccinaties. Ze adviseren alleen dát wat je ook echt nodig hebt en wat past bij jouw situatie.

PLUS Bloem & Zo

PLUS Bloem & Zo

Patronaat 13c

In deze mooie, moderne bloemenwinkel in hartje Horst staat dagelijks een team van gediplomeerde bloemisten voor u klaar .

Slagerij Joosten

Slagerij Joosten

Steenstraat 16

Alles wat wij maken is bedoeld om u lekker, gevarieerd en gezond te laten eten. Vers vlees, fijne vleeswaren, ambachtelijke worstsoorten, specialiteiten en scharrelvarkensvlees.

Slijterij Weijs

Slijterij Weijs

Herstraat 58

Hier ben je aan het goede adres voor een uitgebreid wijn, speciaalbier, whisky, gedistilleerd en geschenken assortiment. Goed advies en altijd wat te proeven!

Witveld Bloembinders

Witveld Bloembinders

Steenstraat 20

Al meer dan 35 jaar een begrip! Onze passie is het creëren van mooie bloemdecoraties en arrangementen.