Lofty manner, Short Rosetta,  Green

Lofty manner, Short Rosetta, Green

Voor de fans van de tijdloze streep en de eindeloos hippe palmprint is er short Rosetta. Show je benen en maak van de eerste zonnestralen een echt feest.

De eerste plannen voor de zomer worden al gesmeed en vakanties worden geboekt. Natuurlijk hoort daar ook een spiksplinternieuwe garderobe bij. Fleurige tops, sexy korte broekjes en ein-de-lijk weer nagellak op je tenen. Het korte broekje Rosetta mag zeker niet aan je zomerse collectie ontbreken. Combineer deze short met een basic tee en een lekker paar sneakers. Wanneer de zon ondergaat en je net met een cocktail in je hand op een terras bent neergestreken kun je gelijk blazer Zena erbij pakken voor een complete en ultra funky outfit.

Short Rosetta heeft een opvallende print met zwarte en witte strepen en groene accenten door de palmprint. Onder aan het broekspijpje bevindt zich aan beide kanten een strik, voor net even die vrouwelijke twist. In de taille zit een elastieken band voor ultiem comfort en wat extra rek (mochten er ineens wat extra vakantie kilo's in het spel zijn). Verder is deze short lekker luchtig en uitgevoerd in hetzelfde materiaal als blazer Zena.

 

Pasvorm: Model draagt maat S

Materiaal: 90% polyester, 10% elastane

Op voorraad
SKU
c-134695184
 € 17,45